Zomerpark in park Bouckenborgh opent weldra de deuren

Zomerpark in park Bouckenborgh opent weldra de deuren

27/06/2023

Van 1 juli tot 31 augustus opent het Zomerpark in park Bouckenborgh zijn deuren voor een zomer vol plezier en vermaak. Zomerpark is gratis toegankelijk voor iedereen. Je kan er van dinsdag tot en met zondag terecht vanaf 14 uur. Geniet op het terras van de groene omgeving en verfrissende drankjes tegen betaalbare prijzen.

Zowel overdag als ’s avonds vinden er ook activiteiten plaats. Met een gevarieerd programma is er voor ieder wat wils. Hoogtepunten zijn zeker de Familiedag op zondag 2/7, de ‘Op Dreef’ hiphopavonden en de comedyavonden met Bas Birker als gastheer. Noteer in je agenda ook alvast de live optredens op dinsdagavond en comedy of films op donderdagavond.

Jongerencentrum Bouckenborgh opent het Zomerpark in aanwezigheid van de Merksemse jeugdraad en een aantal jeugdpartners. Ook de pers is van harte welkom op deze zomerdrink, op woensdag 28 juni om 19 uur.

Het Zomerpark is een initiatief van jongerencentrum Bouckenborgh, met de steun van district Merksem. Alle info over Zomerpark is te vinden op www.bouckenborgh.be. ​

Sonja De Meyer Districtsschepen voor jeugd, middenstand, markten en foren, lokale economie en sociale zaken
Dominique Kums Districtsschepen voor cultuur, feestelijkheden, protocol, groen, milieu en buurtinitiatieven, District Merksem
Evy Gené Jeugdconsulent, Stad Antwerpen - District Merksem
Vonneke Groeneveldt Cultuurantenne, District Merksem

 

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem