Skip to Content
Wie wordt de Merksemse Grote Stroboer 2022?

Wie wordt de Merksemse Grote Stroboer 2022?

18/05/2022

Het Merksemse districtsbestuur zal dit jaar voor de 26ste keer zijn ereprijs ‘Grote Stroboer’ uitreiken. Die prijs wordt toegekend aan een verdienstelijke Merksemnaar of een Merksemse vereniging of organisatie.

Het district reikt zijn eretitel graag uit aan een Merksemnaar of Merksemse vereniging of organisatie die zich onbaatzuchtig, geëngageerd en vol overgave inzet voor een nobel doel. Iemand die veel betekent voor Merksem of Merksemnaren bij elkaar brengt.

Inwoners die een Merksemnaar willen nomineren die veel betekent voor Merksem of Merksemnaren bij elkaar brengt, of een vereniging willen eren voor de initiatieven die ze organiseert of de uitzonderlijke prestaties die ze in het afgelopen jaar heeft neergezet, kunnen dat voor 27 juni aan het district laten weten.

Dat kan via mail naar evenementen.merksem@antwerpen.be of per brief aan District Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1, 2170 Merksem. Bij de nominatie dienen de contactgegevens van de genomineerde persoon of organisatie te worden vermeld én de reden van de nominatie.

In september wordt bekendgemaakt wie de Grote Stroboer 2022 wordt.

Dominique Kums Districtsschepen voor cultuur, feestelijkheden, protocol, groen, milieu en buurtinitiatieven
Janka Debacker Bestuursassistent, District Merksem

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem