Skip to Content
Sportief griezelen tijdens de Halloween Survival Run

Sportief griezelen tijdens de Halloween Survival Run

21/10/2021

Op zaterdag 30 oktober tovert district Merksem het Fort van Merksem om tot een griezelig hindernissenparcours voor jong en oud. Tijdens de Halloween Survival Run staan deelnemers oog in oog met allerlei griezels en moeten ze hindernissen overwinnen om veilig terug naar huis te kunnen.

Om 13 uur start de competitieve loop. Deelnemers nemen het dan tegen elkaar op en lopen zo snel mogelijk een parcours van 6 km. Wie het snelst de griezels en hindernissen overwint, verdient een plaats op het podium.

Deelnemers die puur voor het plezier lopen kunnen tussen 14.30 en 16.30 uur aan het parcours starten. Het district moedigt iedereen aan om verkleed te komen als heks, spook, vampier, pompoen enzovoort om samen te zorgen voor een echte Halloweensfeer.

Inschrijven voor de Halloween Survival Run 2021 kan via www.merksem.be/halloween, waar ook alle info over het event te vinden is. Ook wie op de dag zelf nog beslist om mee te doen, is welkom zonder inschrijving.

Patrick Van den Bempt Districtsschepen voor sport, senioren en wijkoverleg

 

 

 

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem