Persuitnodiging: viering van de Merksemse sportlaureaten

02/03/2023

Op dinsdag 7 maart vieren district Merksem en de sportraad van Merksem de uitzonderlijke sportprestaties van het voorbije jaar van de Merksemse sporters en sportclubs. Ook de verdienstelijke leden van de clubs worden dan in de bloemetjes gezet. Daarnaast wordt de Merksemse sportambassadeur bekendgemaakt en wordt de G-sporttrofee uitgereikt.

Deze avondvullende viering wordt een wervelende show met demo's van de Merksemse verenigingen DanceOne en The Bulldogs. Ook Rabona Sport treedt op met enkele spectaculaire acts.

De pers is van harte welkom om de viering bij te wonen. Deze gaat door op dinsdag 7 maart om 19.30 uur in Schouwburg Noord (Nieuwdreef 135, Merksem). Bevestig uw aanwezigheid uiterlijk op maandag 6 maart voor 12 uur via mail naar sportantenne.merksem@antwerpen.be of telefonisch op 0494 85 15 07.

Patrick Van den Bempt Districtsschepen voor sport, senioren en wijkoverleg

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem