Skip to Content
Persuitnodiging: start van het Merksemse Junior Team 2022-2023

Persuitnodiging: start van het Merksemse Junior Team 2022-2023

27/09/2022

Op woensdag 5 oktober gaat het werkjaar van het Merksemse Junior Team 2022-2023 van start. Een nieuwe groep van 12 geëngageerde Merksemse jongeren zal een heel schooljaar lang werken aan een leeftijdsvriendelijk beleid.

De pers is welkom om het startmoment bij te wonen, op woensdag 5 oktober om 16.30 uur in het districtshuis (Burgemeester Jozef Nolfplein 1, toegang via de trouwinkom). Tijdens de officiële opening verwelkomt districtsschepen voor Jeugd Sonja De Meyer het Junior Team en de genodigden en stellen we de planning van het jaar voor. Daarna wordt het werkjaar feestelijk afgetrapt met een hapje en drankje.

Gelieve uw aanwezigheid uiterlijk op maandag 3 oktober te bevestigen via jeugddienst.merksem@antwerpen.be.

Sonja De Meyer Districtsschepen voor jeugd, middenstand, markten en foren, lokale economie en sociale zaken
Evy Gené Jeugdconsulent, Stad Antwerpen - District Merksem

 

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem