Persuitnodiging: Ahmadiyya-gemeenschap sponsort 2 Merksemse toekomstbomen

03/12/2022

Dit najaar worden de eerste 11 toekomstbomen in Merksem aangeplant. Daarvan worden 2 bomen gesponsord door de Ahmadiyya-gemeenschap. Deze hechte moslimgemeenschap met een vestiging in Merksem is begaan met een betere leefwereld, en de leden werken graag mee aan een groener district.

De vruchtdragende toekomstbomen die gesponsord werden door de Ahmadiyya-gemeenschap worden aangeplant op het graspleintje aan Winkelstap. Omdat het district deze sponsoring erg waardeert, vindt er een officieel inhuldigingsmoment van de bomen plaats op maandag 5 december 2022 om 14 uur. De pers is daarbij van harte welkom.

Dominique Kums Districtsschepen voor cultuur, feestelijkheden, protocol, groen, milieu en buurtinitiatieven

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem