Persuitnodiging: afscheid van het Merksemse Junior Team 2022-2023

26/06/2023

Op woensdag 28 juni komt het Merksemse Junior Team 2022-2023 voor de laatste keer samen. Een heel schooljaar lang werkte deze groep van 12 geëngageerde Merksemse jongeren aan een kindvriendelijk beleid. De pers is welkom om dit slotmoment bij te wonen van 16 tot 17 uur in het districtshuis.

Tijdens deze afscheidsreceptie zwaait district Merksem het Junior Team uit en wordt er teruggekeken op de activiteiten van het voorbije jaar. Alle leden ontvangen nadien een oorkonde van het district. Het jaar wordt feestelijk afgesloten met een hapje en drankje.

De receptie gaat door in het districtshuis van Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein 1 (toegang via de trouwinkom). Gelieve uw aanwezigheid uiterlijk op woensdag 28 juni voor 12 uur te bevestigen via een mail naar [email protected].

Sonja De Meyer Districtsschepen voor jeugd, middenstand, markten en foren, lokale economie en sociale zaken
Evy Gené Jeugdconsulent, Stad Antwerpen - District Merksem

 

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem