Persuitnodiging | Uitreiking ereprijs Grote Stroboer 2024

21/05/2024

De Merksemse ereprijs Grote Stroboer wordt in 2024 al voor de 28ste keer uitgereikt. De viering vindt plaats op vrijdag 24 mei om 19 uur in de trouwzaal van het Merksemse districtshuis (Burgemeester Jozef Nolfplein 1, ingang via trouwinkom). De pers is daarbij van harte welkom. Gelieve uw aanwezigheid vooraf te bevestigen via communicatie.merksem@antwerpen.be. ​

Op 23 mei – de Merksemse feestdag – om 8 uur ’s morgens kondigt het district op zijn website en sociale mediakanalen aan wie de Grote Stroboer 2024 in ontvangst mag nemen én spreekt de Grote Stroboer de Merksemnaren toe in een videoboodschap.

Info

Luc Bungeneers Districtsburgemeester bevoegd voor begroting, burgerlijke stand, communicatie, dierenwelzijn en veiligheid
Dominique Kums Districtsschepen voor cultuur, feestelijkheden, protocol, groen, milieu en buurtinitiatieven
Sep Sels Projectmedewerker evenementen, District Merksem

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem