Merksemse straten worden zomerse filmstraten

Merksemse straten worden zomerse filmstraten

24/04/2023

Gezellig samenkomen met je buren en genieten van een topfilm in openlucht, dat is het concept van de filmstraten in Merksem. Bewoners kunnen zich opnieuw opgeven om deze zomer samen met het district een filmevenement in hun straat te organiseren.

De bewoners kiezen de film uit, promoten het evenement in hun buurt en helpen een handje op de avond zelf. Het district zorgt voor een groot scherm en de logistieke ondersteuning.

Alle filmstraten gaan door tussen 14 augustus en 10 september. De exacte datum bepaalt elke gekozen straat in samenspraak met het district.

Geïnteresseerde bewoners stellen zich kandidaat tot en met 3 mei via mail naar [email protected].

Alle info over de filmstraten via www.filmstraat.be.

Dominique Kums Districtsschepen voor cultuur, feestelijkheden, protocol, groen, milieu en buurtinitiatieven, District Merksem
Vonneke Groeneveldt Cultuurantenne, District Merksem

 

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem