Skip to Content
Merksemse quiz van de cultuurraad

Merksemse quiz van de cultuurraad

22/03/2022

Na 2 jaar afwezigheid, is het eindelijk weer zover. Dé enige echte Merksemse quiz kan weer doorgaan. Op zaterdag 2 april om 20 uur nemen quizploegen het in Cultureel Ontmoetingscentrum Merksemdok tegen elkaar op om de Merksemse quizkampioenen van 2022 te worden.

Je hoeft geen prof te zijn om plezier aan de quiz te beleven. Kennis over het district is wel handig want Merksem is de rode draad doorheen de quiz. Verder zijn er vragen over allerhande thema’s en dus voor ieder wat wils.

Een quizploeg telt 4 tot 6 personen. Er kan nog tot en met 31 maart worden ingeschreven.

Info

zaterdag 2 april om 20 uur | De quiz start stipt dus kom wat vroeger.
​Cultureel Ontmoetingscentrum Merksemdok
​Emiel Lemineurstraat 72-74

Prijs: 15 euro per ploeg.

Inschrijven voor 31 maart 2022 via cultuurraad.merksem@antwerpen.be of 03 338 72 71.

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem