Skip to Content
Merksemse eindejaarsreceptie geannuleerd

Merksemse eindejaarsreceptie geannuleerd

15/12/2021

District Merksem had gehoopt zijn inwoners massaal te mogen ontvangen op de jaarlijkse eindejaarsreceptie op zondag 19 december, maar corona besliste daar helaas anders over. Gezien de huidige maatregelen in de strijd tegen het virus is het niet mogelijk een groot evenement als de eindejaarsreceptie gezellig én veilig te organiseren. Met spijt in het hart annuleert het district het evenement dan ook.

Het districtscollege en de medewerkers van district Merksem wensen alle Merksemnaren desondanks een heel fijne eindejaarsperiode toe. Dat ze het gezellig maken en zorg dragen voor elkaar!

Over District Merksem

Merksem is één van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2700 Merksem