District trakteert inwoners tijdens eindejaarsreceptie

District trakteert inwoners tijdens eindejaarsreceptie

15/12/2022

Op zondag 18 december van 11 tot 14 uur trakteert district Merksem zijn inwoners tijdens de jaarlijkse eindejaarsreceptie.

2 gratis consumpties voor elke Merksemnaar

De 18de editie van de Merksemse eindejaarsreceptie vindt plaats op de speelplaats van het Koninklijk Atheneum Merksem, aan de Ringlaan 69. Merksemnaren genieten er van winterse gezelligheid en ontmoeten er elkaar. De Complimentenman deelt de leukste complimenten uit en iedereen kan een leuke foto laten maken als aandenken. Bovendien krijgt elke Merksemnaar 2 gratis jetons voor een drankje of een snack. Met frietjes, chocomelk, soep, pannenkoeken, jenever en meer is er voor ieder wat wils.

Extra opbrengst voor City Pirates

De opbrengst van de bijkomende consumpties schenkt het district traditiegetrouw integraal aan een goed doel. Dit jaar is dat de sociale werking van City Pirates. City Pirates is immers veel meer dan een voetbalclub. De club zet zich ook in om de sociale situatie van haar spelers te versterken en hun talenten te ontwikkelen. De club vormt op die manier een veilige thuishaven voor haar spelers en geeft jongeren de warmte en het vertrouwen die nodig zijn.

Het district wenst zijn inwoners alvast fijne feestdagen en hoopt hen te mogen ontmoeten op de eindejaarsreceptie. Ook de pers is van harte welkom.

Alle info over de eindejaarsreceptie is te vinden op www.merksem.be. Klik hier voor de rechtstreekse link.

Luc Bungeneers Districtsburgemeester bevoegd voor begroting, burgerlijke stand, communicatie, veiligheid en dierenwelzijn
Griet Gabriëls Communicatieverantwoordelijke, District Merksem

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem