District Merksem organiseert feestweek voor senioren

District Merksem organiseert feestweek voor senioren

15/11/2023

District Merksem en haar partners organiseren van maandag 20 november tot en met zondag 26 november voor de derde keer 'In Petto', een week vol activiteiten voor 60-plussers.

Het district bundelt opnieuw de krachten met lokale partners en verenigingen om tijdens de week van de senior een mooi aanbod te voorzien. Tijdens 'In Petto' krijgen de Merksemse 60-plussers zo uitgebreid de kans om te ontspannen, nieuwe vrienden te ontmoeten en kennis te maken met nieuwe activiteiten, plekken en diensten in het district.

Een greep uit het aanbod:

  • Ontspannen in het districtshuis met een sessie yoga.
  • Petanque spelen en een fijne babbel met het Merksemse Junior Team.
  • Mee de 70ste verjaardag van Jan De Smet (De Nieuwe Snaar) vieren in schouwburg Noord.
  • Deelnemen aan een gegidste uitstap naar de Sint-Laurentiuskerk.
  • Dansen in cultureel ontmoetingscentrum Merksemdok tijdens Bal Populaire met dj Danny Van Tichelen.
  • Verwennamiddag en feestmaaltijd in dienstencentrum De Zeelbaan.
  • Aquagym uitproberen in zwembad Park van Merksem.
  • En meer!

Alle activiteiten zijn verzameld op www.merksem.be/inpetto en in een papieren brochure. Deze is verkrijgbaar aan het regioloket in het districtshuis (Burgemeester Jozef Nolfplein 1). Alle nodige informatie (locatie, datum, uur, inschrijven of niet, prijs of gratis, etc.) staat steeds per activiteit vermeld.

Patrick Van den Bempt Districtsschepen voor sport, senioren en wijkoverleg

 

 

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem