Skip to Content
District Merksem lanceert middenstandsactie ‘Winkelgebaar voor de Merksemnaar’

District Merksem lanceert middenstandsactie ‘Winkelgebaar voor de Merksemnaar’

5/10/2021

De Merksemse middenstand kreeg het tijdens de coronapandemie zwaar te verduren. Om de handelszaken in het district een hart onder de riem te steken en lokaal winkelen aan te moedigen, lanceert district Merksem de actie ‘Winkelgebaar voor de Merksemnaar’. Dankzij voordeelbonnen bij de herfsteditie van districtsmagazine MXM genieten de Merksemnaren in oktober van allerhande kortingen en gratis attenties bij een 50-tal Merksemse handelszaken.

 

Zo werkt het:

 

  • In het midden van de herfsteditie van magazine MXM vinden de Merksemnaren voordeelbonnen die ze van 1 oktober tot 1 november 2021 bij de deelnemende handelszaken kunnen gebruiken.
  • Wie aankopen doet bij één van de handelaars, geniet met de bonnen van een fijne korting of krijgt een gratis attentie.
  • Op de gebruikte voordeelbonnen worden contactgegevens ingevuld en de bonnen worden in de Winkelgebaar-doos aan de kassa gedeponeerd.
  • Na afloop van de actie verzamelt het district alle bonnen en vindt er een loting plaats. Wie meedeed maakt dan kans op een cadeaubon die bij de deelnemende handelaars kan worden gespendeerd of op één van de andere mooie prijzen die de handelaars wegschenken.
  • In de wintereditie van districtsmagazine MXM worden de winnaars bekendgemaakt.
Story image
Sonja De Meyer Districtsschepen voor jeugd, middenstand, markten en foren, lokale economie en sociale zaken
Katia Nauwelaerts Districtssecretaris, District Merksem

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem