District Merksem bedankt vrijwilligers met receptie en waardebon

District Merksem bedankt vrijwilligers met receptie en waardebon

06/03/2023

Vrijwilligers zijn onmisbaar voor veel Merksemse verenigingen en organisaties. Of het nu gaat over sportclubs, culturele verenigingen, evenementen, seniorenwerkingen of welzijnswerk, veel organisaties kunnen niet zonder de inzet van vrijwilligers.

Het Merksemse districtsbestuur hecht er daarom veel belang aan de honderden vrijwilligers die in het district actief zijn jaarlijks in de bloemetjes te zetten. Dit jaar genoten meer dan 250 vrijwilligers op zaterdag 4 maart van een receptie in feestzaal De Volkslust. Ze kregen ook een waardebon cadeau die ze kunnen gebruiken voor voorstellingen in schouwburg Noord, cultureel ontmoetingscentrum Merksemdok en bibliotheek Park.

Luc Bungeneers Districtsburgemeester bevoegd voor begroting, burgerlijke stand, communicatie, veiligheid en dierenwelzijn
Griet Gabriëls Communicatieverantwoordelijke, District Merksem

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem