Persuitnodiging | District Merksem bedankt vrijwilligers met receptie en cadeaubon

28/02/2024

Alle wedstrijdtenues steeds proper gewassen. Vers getapte pintjes in het clublokaal. Lokalen die netjes worden afgesloten. Een gezellige babbel met zij die er nood aan hebben. Voor die en nog veel andere taken kunnen de Merksemse verenigingen en organisaties rekenen op de onmisbare hulp van honderden vrijwilligers. 

Om hun inspanningen in de kijker te zetten, organiseert het district op zaterdag 2 maart om 11 uur een receptie in feestzaal De Volkslust in de Van Heybeeckstraat 26. De deelnemende vrijwilligers kunnen er genieten van een hapje en drankje en het district schenkt hen een cadeaubon als blijk van waardering. De pers is van harte welkom tijdens de receptie.

Luc Bungeneers Districtsburgemeester bevoegd voor begroting, burgerlijke stand, communicatie, dierenwelzijn en veiligheid
Katia Nauwelaerts Districtssecretaris, District Merksem

 

 

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem