Cultuurraad Merksem organiseert 15de quiz

Cultuurraad Merksem organiseert 15de quiz

15/02/2024

Op zaterdag 23 maart 2024 organiseert de Merksemse cultuurraad voor de vijftiende keer een quiz in cultureel ontmoetingscentrum Merksemdok.

Een nieuwe quizmaster maakt zijn opwachting op deze vernieuwde editie van de quiz. Er komen verschillende thema's aan bod, met Merksem dat als rode draad doorheen de quiz loopt. Vorm een team met vrienden, familie, collega's en buren en test jullie kennis tijdens deze leuke quizavond.

Inschrijven

  • Een ploeg bestaat uit maximum 6 personen.
  • Per ploeg betaal je ter plaatse 15 euro.
  • Inschrijven kan tot en met zondag 18 maart door de naam van je ploeg, het aantal deelnemers en je contactgegevens te mailen naar [email protected].

Praktisch

  • Zaterdag 23 maart 2024
  • Deuren openen om 19 uur | start quiz om 19.30 uur
  • Cultureel Ontmoetingscentrum Merksemdok, Emiel Lemineurstraat 72
Dominique Kums Districtsschepen voor cultuur, feestelijkheden, protocol, groen, milieu en buurtinitiatieven
Vonneke Groeneveldt Cultuurantenne, District Merksem

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem