Burendag | 50 euro en een originele uitnodiging voor Merksemse buren die elkaar beter willen leren kennen

Burendag | 50 euro en een originele uitnodiging voor Merksemse buren die elkaar beter willen leren kennen

02/05/2023

Op vrijdag 26 mei is het weer burendag in Merksem. Het district nodigt alle Merksemnaren uit om dan een tafel of wat stoelen buiten te zetten en een praatje te doen met hun buren. Want het is veel gezelliger wonen als je elkaar wat beter leert kennen!

Wie zijn straat ten laatste op 6 mei inschrijft, ontvangt van het district 50 euro om het tijdens de Burendag met een hapje en een drankje nog gezelliger te maken. Bovendien ontvangt de aanvrager ‘warme uitnodigingen’ – enveloppen met een toffe kaart en 2 theezakjes – om zijn buren te laten weten ter hoogte van welk huisnummer en wanneer precies de Burendag doorgaat.

Alle info over en voorwaarden voor Burendag zijn te vinden op www.merksem.be . Klik hier voor de rechtstreekse link.

Dominique Kums Districtsschepen voor cultuur, feestelijkheden, protocol, groen, milieu en buurtinitiatieven
Lieve Smolders Coördinator Buurtmakers Merksem, District Merksem

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem