Skip to Content
Actie ‘Winkelgebaar voor de Merksemnaar’ afgesloten | 23 Merksemnaren winnnen cadeaubonnen om lokaal te winkelen

Actie ‘Winkelgebaar voor de Merksemnaar’ afgesloten | 23 Merksemnaren winnnen cadeaubonnen om lokaal te winkelen

14/12/2021

Met ‘Winkelgebaar voor de Merksemnaar’ zorgde het district in oktober voor een extra stimulans om lokaal te winkelen. Dankzij voordeelbonnen in districtsmagazine MXM genoten Merksemnaren van toffe kortingen en gratis attenties bij meer dan 40 lokale handelaars. Wie één of meerdere bonnen gebruikte en die ingevuld deponeerde in de verzameldozen bij de handelaars, maakte bovendien kans op een mooie prijs. De winnaars van de actie zijn nu gekend.

1100 voordeelbonnen, 23 winnaars en 2000 euro aan cadeaubonnen

In totaal verzamelde het district meer dan 1100 ingevulde voordeelbonnen. Daaruit lootten enkele leden van het Merksemse Junior Team de 23 winnaars van de actie. Die winnen samen in totaal 2000 euro aan cadeaubonnen: 1 winnaar van 500 euro, 2 winnaars van 250 euro en 20 winnaars van 50 euro. De cadeaubonnen kunnen ze nog tot midden volgend jaar spenderen bij de handelaars die deelnamen aan de actie.

Prijsuitreiking maandag 13 december

De feestelijke ontvangst in het districtshuis van de winnaars, de deelnemende handelaars, het districtscollege en de districtsraadsleden kon helaas niet doorgaan omwille van corona. De winnaars konden hun prijs op maandagavond 13 december wel persoonlijk in ontvangst nemen uit handen van districtsschepen voor lokale economie Sonja De Meyer. “We zijn verheugd dat we zoveel Merksemnaren bereikten met onze middenstandsactie. Zij gaven de lokale economie in Merksem samen een mooie boost. En niet alleen met de actie zelf, maar ook met het prijzengeld dat het district schenkt in de vorm van cadeaubonnen geven we onze lokale middenstanders een duwtje in de rug. De winnaars verwelkomen in het districtshuis was uiteraard een fijne taak. Niets dan blije gezichten bij het in ontvangst nemen van de cadeaubonnen,” aldus Sonja De Meyer.

Een feestelijk afsluitmoment met receptie wordt alsnog gepland zodra de coronamaatregelen het toelaten.

Sonja De Meyer Districtsschepen voor jeugd, middenstand, markten en foren, lokale economie en sociale zaken
Laurence Huybrechts Adjunct-bestuurscoördinator, District Merksem

 

Over District Merksem

Merksem is 1 van de 9 districten van stad Antwerpen. In het districtshuis van Merksem vindt u op het gelijkvloers het stadsloket, en op de eerste verdieping de districtsdiensten. De jeugddienst is gehuisvest in kasteel Bouckenborgh.  

In deze newsroom vindt u de persberichten die district Merksem uitstuurt én een aantal foto's genomen in Merksem. Het staat u vrij die in uw nieuwsberichten over Merksem te gebruiken, mits vermelding van copyright indien dat vermeld is bij de foto.    

Op www.merksem.be leest u nog meer nieuws over het district en vindt u informatie per beleidsdomein (sport, jeugd, senioren, groen, cultuur, buurtmakers enzovoort).

Volg district Merksem ook op sociale media: www.facebook.com/districtmerksem en www.instagram.com/district_merksem.  

District Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
2170 Merksem